Kindervoorstelling

Arie Safari's Kindershow / Kindervoorstelling

Het is groot feest op school omdat… het bijna vakantie is.. of omdat er iemand (bijna) jarig is… of misschien is het thema van de week of periode wel jungle of wellicht is het feest omdat je op zoek bent naar een gezellige en vrolijke kindershow. Arie Safari kan elke gelegenheid nog iets blijer maken met zijn interactieve voorstelling.

Arie Safari’s kinder-en familievoorstelling is een fantastische voorstelling voor kinderen in de basisschool leeftijd. Tijdens de voorstelling wordt er gezongen, gegoocheld gedanst en is er veel interactie. Stil zitten is geen optie. Ook niet voor de volwassenen dus doe lekker mee en lach!

Kindervoorstelling voor scholen
Speciaal voor scholen verzorgt Arie Safari twee aparte voorstellingen die aansluiten op het niveau en de belevingswereld van de kinderen. Voor de onderbouw is de kindervoorstelling wat meer clownesk en grappig , voor de bovenbouw wat meer “magisch” en spannend.

Betaalbaar voor scholen
Om de voorstelling voor scholen betaalbaar te houden wordt er een vaste prijs berekend voor scholen. Twee voorstellingen op dezelfde locatie is altijd voordeliger dan 1 show. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken voor jullie feestelijke dag.

 

Arie Safari Poster

badge

Arie Safari's Kindershow

liedjes, dansen en interactie