Over Arie Safari

Arie Safari's Kindershow / Over Arie Safari

Arie Safari zorgt voor larie en kolder. Samen met zijn vriendje Toekie de Toekan zet hij iedere zaal op zijn kop met liedjes, dansen en een beetje magie. Arie Safari is het alterego van Henk van den Bos. Toekie de Toekan is… Toekie de Toekan.

Larie en Kolder met Arie SafariOver Henk van den Bos / Arie Safari
Een echte ras entertainer die in vele Attractie parken vele honderden kinderen entertaint. Onder andere bij het Dolfinarium, de Efteling en Walibi heeft hij jaren lang (en nog steeds) gezinnen vermaakt met zijn vaak zelf geschreven shows. Hij laat de kinderen genieten en stralen als echte sterren.

Ook tijdens evenementen, braderie├źn, beurzen en grootse kinderfeesten is Henk een graag geziene gast die veel en vaak wordt terug gevraagd. Het wordt vast beestachtig leuk! Niemand heeft ooit van deze unieke service gebruik gemaakt maar Henk geeft u hem graag: “niet tevreden, geld terug”.

Vreemde Vogel

Over Toekie de Toekan
Deze bijzondere vogel stort af en toe in de buurt van Arie neer en heeft met zijn vele praatje altijd het hoogste woord. Toekie Toekan is heel bijzonder. Hij is (en niet verder vertellen) eigenlijk geen echte vogel maar een high-tec animatronic (robot) vogel die op afstand bestuurt wordt door een computer systeem. Hierdoor lijkt hij levensecht! Hij zingt en danst op zijn stok en reist eigenlijk altijd met Arie Safari mee. Toekie Toekan is uniek en alleen bij Arie Safari te bewonderen.

badge

Arie Safari's Kindershow

liedjes, dansen en interactie